Tilfredse kunder hos Skørping Mægleren

Tilfreds sælger

Jeg vil sende Helle en stor tak for din ærlige måde at være på, da du vurderet vores hus. Du vejledte os i den retning, som var den rette for os, uagtet at din egen interesse for at sælge vores hus. Det er så ærligt og troværdigt som noget kan blive og det er vi taknemmelige for - det føles nemlig bare trygt.
Mange hilsner
Laura

Sælger af Hanebakken 22, Skørping

Vi har i forbindelse med salget af vores hus i Skørping, haft fornøjelsen af at samarbejde med Helle og René fra Skørping Mægleren.
Da vi skiftede til dem fra en anden mægler, fik vores hus en helt anden opmærksomhed og vi som sælgere fik både god hjælp og vejledning i processen.
Inden for den første uge var gået havde vi flere fremvisninger, faktisk dobbelt så mange, som vi havde haft i hele perioden med den foregående mægler, så vi kom godt fra start,
hvilket betød utrolig meget for os.
Vi har gennem hele samarbejdet med Skørping Mægleren følt os i gode hænder og Helle & René var både positive og realistiske omkring vores hus. De var begge begejstrede for huset og meget sikre på at de ville finde en køber indenfor en overskuelig fremtid. Dette levede de op til, de lagde et stort arbejde i det og vi oplevede større interesse for huset og salget var en realitet indenfor den periode de havde sat os i udsigt. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Skørping Mægleren, vi er meget tilfredse med hele forløbet.
Tusind tak for indsatsen, hjælpen og det gode samarbejde.
Med de største kærlige hilsner
Kim & Mie

Sælger af Hedesvinget 7, Skørping

Når man vælger at sælge det drømmehus, man selv har bygget, stiller man høje krav til ejendomsmægleren. Dette har Skørping Mægleren Højen & Aagaard levet op til fra start til slut. God indledende snak, hvor I fik forståelse for huset og omgivelserne, en meget fin annoncetekst, som udtrykte det, vi elsker ved huset, en prissætning, der viste sig at være spot on samt en både hensynsfuld og effektiv fremvisningsperiode. Tak for et perfekt forløb!
De bedste hilsner
Helle og Henrik

Køber Gerdingvej 39, Fræer

”Som første gangs køber var jeg glad for at handle igennem Skørping Mægleren, Højen & Aagaard, da jeg gennem hele forløbet følte mig tryg og velinformeret omkring bolighandlen. Jeg oplevede kompetente og dygtige ejendomsmæglere som kunne besvare alle de spørgsmål jeg måtte have omkring boligen og selve bolighandlen. Man kan trygt købe boligen ved Skørping Mægleren, Højen & Aagaard!
Venlig hilsen
Esben – køber af Gerdingvej 39" 

Sælger Bentevej 52, Skørping.

”Vi siger tak for et rigtig godt samarbejde
I forbindelse med vores hussalg af Bentevej 52, 9520 Skørping. Vil vi gerne rette en stor TAK til Skørping Mægleren - Helle Aagaard og Rene Højen, som er dygtige og kompetente. De har fra start levet op til alle vores forventninger omkring salget af vores hus - og gjort en STOR indsats  Vi siger tak for et godt samarbejde, og giver dem de bedste anbefalinger
Helle og Frank Simonsen”

Sælger af Ahornvej 6, Terndrup

” Ja, det gik hurtigt, men nu hvor vi havde taget beslutningen, så er det også fedt.
Vi vil gerne sige en kæmpe stor tak til både Helle og René fra Skørping Mægleren. Det har været en fornøjelse at have jer til at stå for salget.
Mette og Allan Jæger”

Sælger af Hostrupkrogen 31, Hobro

"Hos Højen & Aagaard har vi fået ærlig og saglig rådgivning i forbindelse med vores hussalg.
Efter mere end 500 dage hos anden mægler, skiftede vi til Højen & Aagaard.
Der har været en god dialog og der har været fulgt op med grundig og oplysende information/feedback i hele forløbet.
Vi har haft en klar fornemmelse af, at vores salg blev prioriteret og Rene Højen har været personlig tilstede og engageret i hele processen, hvilket har givet os en tryghed i, at vores hus blev præsenteret som vi ønskede.
Vi giver Højen & Aagaard vores varmeste anbefalinger."
Bjarne Hofmann

Sælger Mølleparken 20, Skørping

”TAK HELLE
Vi er meget glade for samarbejdet med dig, det er trygt og professionelt!
Sikke en uge og hvilken herlig afslutning.
Vi ønsker dig en dejlig weekend.
 
Bedste hilsner
Tom og Elisabeth”

Sælger af Smedevej 5, Skørping og Hedevangen 3, Rebild.

”Kære René , en stor og varm tak for den måde, du har hjulpet os med køb af Hedevangen og salg af Smedevej.
Vi har ikke kunnet ønske det bedre.
Derfor dette maleri, som symbol på vores store taknemmelighed.
Kærlig hilsen
Leif og Lisbeth”

Køberrådgivning

" Tusind tak for et godt samarbejde. Her er vores anbefaling: Vi kontaktede Helle sent i vores bolighandel, men hun gik straks i gang, og fandt flere fejl og mangler, som blev rettet. På trods af en træls oplevelse med bobestyrer og sælgers mægler følte vi os i trygge hænder, efter Helle kom ind i handlen. Skørping Mægleren kan klart anbefales, og vi kommer uden tvivl tilbage ved næste handel!"
Mark og Sofie

Tilfreds køber

" Tak for god service og hjælp i forbindelse med handlen. Vi har kun varme anbefalinger at tage med os, efter at have handlet med dig."
Vanessa og Teit