Gyvelvej 4, Rebild, 9520 Skørping

Velbeliggende og rummelig familievilla - opført i 1970 i gule sten med eternittag og hvide plastvinduer - i alt 246 etagemeter med nyere luft-til-vand varmepumpe - højtbeliggende på 798 kvm. ugenert grund med skøn udsigt over Rebild by til skoven hele vejen rundt - få skridt til Rold Skov og Rebild Bakker med masser af skønne og udfordrende naturoplevelser - flere gode spisesteder og cykelsti direkte til Skørping Skole m.v. - Huset har energimærke B!!
Boligarealet udgør 177 kvm. - heraf 136 kvm. i høj stueplan, som indeholder: Entre/forgang til husets hjerte - et stort og åbent køkken/alrum/stue-miljø - køkkenet har hvide låger, laminatbordplade, induktionskomfur, emhætte, opvaskemaskine, køle-/fryseskab - halvmur med granitplade til stue/alrum med flot ege-kvadratparket, hvidmalede lofter, Rais brændeovn og god plads til langbord - fra stue/alrum PANORAMAUDSIGT over Rebild by til skoven hele vejen rundt - det store vinduesparti har dør ud til flot, nyopført og delvis overdækket træterrasse med samme skønne udsigt og bred træ-trappe, som fører ned til den ugenerte have med drivhus og højbede. Fra alrummet åben fordelingsgang til badeværelse med indmuret kar og brus, lyseblå vægfliser, sandfarvede gulvfliser med gulvvarme, hvidt sanitet og hvide skabe - 2 gode børneværelser og soveværelse med skabsvæg. Fra gangen dør til god kældertrappe med repos og dør til 28 kvm. muret garage.
Kælderen udgør 110 kvm. - heraf er 41 kvm. bolig - huset er bygget ind i en skrænt, og den sydvendte del af kælderen har dermed regulære vinduer og frie facader, og indeholder: 2 store værelser, gang/alrum med nye grå gulvfliser, lyst badeværelse med grå gulvfliser, hvide vægfliser, bruseniche og plads til vaskesøjle. Mellemrum/depot til stort hobbyrum (benyttes p.t. til påklædningsværelse), godt værksted og viktualierum.

RUMMELIG OG VELBELIGGENDE FAMILIEVILLA - SKØNT KVARTER OG FLOT UDSIGT - SKAL OPLEVES!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.