Rosenvænget 17, 9520 Skørping

CENTRALT OG VELBELIGGENDE 1-PLANS VINKELVILLA TÆT VED SKOVEN - GÅAFSTAND TIL ALT! velholdt, men med mulighed for at sætte eget præg!
730 kvm. sydvendt og velanlagt grund på lukket villavej og med skøn udsigt til skoven. Villaen er opført i 1967 i røde sten med eternittag - tilbygget i 1980 - nyere vinduer og døre (2011-2013). Boligarealet udgør 159 kvm. + 25 kvm. garage.
Pæn og velholdt bolig i kanten af Rold Skov.....

Velkommen til boligen, som har rustiklofter overalt, og indeholder: For- og fordelingsgang til værelsesafdeling med - 3 børneværelser - alle med skabe. Badeværelse med bruseniche - grå/sort mosaikgulv - lysegrønne vægfliser - nyere hvidt møblement. Spisestue med kort halvmur til regulær og lys stue med rustikloft, endevæg i røde mursten med mulighed for brændeovn (muret skorsten på udvendig side af gavlen), vinduesparti med udgang til delvis overdækket og syd-/vestvendt træterrasse og dejlig lukket have - herfra SKØN UDSIGT TIL SKOVEN. Mellemgang med skabe og mulighed for indretning af endnu et badeværelse. Godt soveværelse. Godt spisekøkken med lyst vinyl på gulvet, låger i egefinér, lys laminatbordplade, keramisk elkomfur, emhætte, opvaskemaskine og køleskab - hyggelig spisekrog. Bryggers med klassiske brune gulvfliser, bordplade med vask og gråmalede skabe og plads til vaskemaskine m.v. - Fra bryggers dør til indkørsel med 25 kvm. muret garage påbygget huset, ensidig taghældning belagt med stålplader.

RUMMELIG OG VELBELIGGENDE VILLA - NYERE VINDUER OG DØRE - VELHOLDT, MEN TRÆNGER TIL OPDATERING. Ring 9839 1127 for at aftale fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.