Troldbakkevej 2, Dollerup, 9520 Skørping

SMUKT beliggende landhus på 6.920 kvm. højtbeliggende grund med skovbevoksning og nem adgang til Hadsund Landevej - kun 15 min. til Aalborg - og cykelafstand til Blenstrup med dagligvarebutik, skole , integreret institution , idrætscenter m.v.
Huset er opført i 1968 og om/tilbygget i 1976, har pudsede og lysegråmalede facader, eternittag og har i 2014 fået nye vinduer. Boligarealet udgør 110 kvm. - plus 22 kvm. tidligere garage, som er indrettet til bolig - og indeholder: Entre med dør til forgang med pergogulv og rustikloft. Stor vinkelstue med rustikloft og skøn udsigt til haven, skoven og landskabet. Værelse og godt soveværelse med skabsvæg. Badeværelse med gråt mosaikgulv, lyseblå vægfliser, indmuret kar med bruser og hvidt sanitet. Rummeligt spisekøkken med vinyl på gulvet, malede faste skabe, hvid bordplade, gaskomfur, køleskab og hyggelig spiseplads. Stort og funktionelt bryggers med arbejdsbord med vask og plads til vaskemaskine m.v. og dør til tidligere garage - nu indrettet til to sammenhængende disp. rum (værelser). Fra bryggers endvidere adgang til 20 kvm. fyrrum/værksted med Blackstar pillefyr - herfra videre adgang til ca. 25 kvm. carport opført i legablokke med tag af stålplader.
Stor plæne og kuperet grund med tæt skovbevoksning mod nord/øst - skøn syd-/vestvendt fliseterrasse ved huset.

STOR NATURGRUND I FREDELIGE OMGIVELSER - HYGGELIG LANDVILLA MED MULIGHED FOR AT SÆTTE EGET PRÆG - KUN 15 MINUTTER TIL AALBORG .... RING 98 39 11 27 FOR NÆRMERE AFTALE OM FREMVISNING!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.