Gyvelvej 14, Rebild, 9520 Skørping

SKØN OG INDFLYTNINGSKLAR FAMILIE-VILLA

Super velholdt og godt indrettet gulstensvilla med sort eternittag - skønt beliggende på 761 kvm. flot anlagt og sydvendt grund med udsigt over Rebild by - få skridt til Rold Skov, Røverknolden og Rebild Bakker med et utal af muligheder for naturoplevelser.
Cykelsti til Skørping Skole! Villaen er opført i 1973 og tilbygget i 1996 (tilbygningen er fuldmuret) - hvide plastvinduer/døre i 94 og sort eternittag i 2010 - løbende opdateret og moderniseret - fremstår lyst, virkelig velholdt og indflytningsklart!!
Flisebelagt og lukket gårdhave byder velkommen til 147 kvm. bolig, som har hvide fyldningsdøre, lyse rustiklofter, og indeholder: Godt bryggers med lysegrå gulvfliser, lys bordplade med skabe i bøgelaminat og plads til vaskemaskine m.v. Rummeligt spisekøkken med lyst laminatgulv, hvide JKE-grebsfri elementer med sort laminatbordplade, alt i hårde hvidevarer og smart indbygget halvø, som kan være den daglige spiseplads men også indbyder til hygge med kokken eller kokkens hjælp til lektielæsning. Åben mellemgang til viktualierum og stor, lys vinkelstue med PANORAMAUDSIGT over Rebild by og skoven rundt om - stuen har vandskurede og hvidmalede vægge, samme lyse laminatgulv og udgang til såvel syd-/østvendt som syd-/vestvendt terrasse og velanlagt og ugenert have med drivhus. 3 gode værelser - alle med skabe, stort soveværelse med skabsvæg med hvide fyldningslåger. Flot badeværelse med lyse sandfarvede gulvfliser (gulvvarme), muret bruseniche, bøgebordplade med hvid porcelænsvask og hvide skabe/skuffer - væghægt toilet.
Endvidere 18 kvm. carport opført i træ med tag af stålplader samt port til 24 kvm. muret garage med built-up tag. I forhaven opført 8 kvm. fritstående udhus - sortmalet træ med eternittag.

SKØN OG INDFLYTNINGSKLAR FAMILIE-VILLA - TERRASSER HELE VEJEN RUNDT - SKAL SES!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.